Cyber Studios Banner

Studios

A Howest Incubater & Accelerator

with a STRONG FOCUS

on Cybersecurity

bullet point
CyberStudios

Cyberstudios is een deep-tech innovatiecampus met een sterke focus op Cybersecurity. Binnen ons ecosysteem van onderzoekers, ondernemers, docenten en studenten stimuleren we de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Samen identificeren en analyseren we de technologische trends en versnellen we relevante oplossingen door de co-creatie van Deep-tech Startups.

Cyberstudios treedt op als creator, incubator en accelerator dat innovatieve cybersecurity startups helpt groeien door middel van gedreven coaching, het toevertrouwen van business opportuniteiten, het samenwerken met academische onderzoeksteams. Daarnaast werken we mee aan een krachtige go-to-market strategy en integreren we onze startups in ons professioneel Cyber netwerk. Zo doen we er alles aan om impact te creëren en vergroten we alle kansen op succes.

Voel je de ondernemersmicrobe kriebelen? Je hebt een innovatief idee of je wilt meebouwen aan een nieuwe startup, laat ons dan snel kennismaken.

cyberstudios Studios

What's the dream

Wij stellen alles in het werk om innovatieve startups te bouwen die...

image

DISRUPTIEF ZIJN

TechRuption! Wij helpen bedrijven bouwen die anders durven te denken, Want de beste innovaties zijn vaak het gevolg van disruptief denken in een setting waarbij zowel generalisten als specialisten toegevoegde waarde bieden.

image

IMPACT CREËREN

Inclusieve bedrijven die aandacht hebben voor een duurzame toekomst. Maar evenzeer bedrijven die schaalbaar zijn en internationale ambities hebben, gefocust op een lange temijn impact.

image

VISIONAIR ZIJN

Wij bouwen graag aan onze eigen toekomst. We maken de brug tussen 'wat is mogelijk' en 'wat heeft de wereld van morgen nodig'. En we zoeken teams die het evenwicht vinden tussen dromen en bouwen.

"

Let's build incredible companies and create a safer Cyber World.

Wat hebben we te bieden

idea

Innovatieve ideeën in Cybersecurity, AI en Blockchain

expert

Begeleiding door ervaren ondernemers

money

Start Kapitaal

network

Groot partnernetwerk, cyber onderzoekers en expertise -en testcentra

community

Samenstellen van het perfecte team

fireworks

Internationale Cyber Startup community

Waar start je succesverhaal?

Kom je ideeën pitchen of ontdek samen met ons nieuwe ideeën. Team-up met een startup of speed-up je eigen startup.

Ons Startup Programma wordt opgedeeld in drie belangrijke fases: ontdekking, startup en acceleratie. Uiteraard wordt dit traject specifiek aangepast aan iedere startup.

Ontdekking
Startup
Acceleratie
Voor wie?
  • bullet_pointJe hebt een passie voor technologie en idealiter (maar zeker niet noodzakelijk) een grote interesse in cyberbeveiliging
  • bullet_pointJe bent een durver en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging
  • bullet_pointJe droomt ervan om als ondernemer impact te maken
  • bullet_pointJe bent een teamspeler
Wat mag je verwachten?
ONTDEK OPPORTUNITEITEN

Verken en ontdek binnen ons ecosysteem nieuwe technologieën en toets ze af met het werkveld.

INNOVATIE TRAJECT

MVP of Minimum Viable Product. Wanneer je denkt een innovatief idee om te vormen naar een werkbaar product of dienst starten we een innovatie traject op. Een soort van 'haalbaarheidsstudie'.

BUILD YOUR TEAM

Ontmoet ondernemende en inspirerende collega's en vorm een team. Ga samen aan de slag bij de creatie van een innovatieve startup.

CO-WORKING MET EXPERTS

Werk in co-working ruimtes op onze Howest Campus en maak kennis met onze experten en vele partners. Samen vormen we een sterk ecosysteem

GROEI EN HAVE FUN

Ontdek nieuwe deep-tech technologieën en leer elke dag bij. Ook pitching, marketing, management en brainstorming zullen jouw horizon verbreden.

START EEN BEDRIJF

Was de ontdekkingsfase leerrijk en plezant. Meer van dat? Dan helpen we je graag verder om je eerste stappen te zetten bij het opstarten van een echte startup.