Cyber Studios Banner

Cyberprofessionals

Academy - Recruitment - Project Staffing

bullet point
Cyberprofessionals

Tijd om te investeren in je eigen toekomst.

work - learn - grow - play

Werken als IT Professional gecombineerd met permanente opleidingen, micro-degrees of een professionele omscholing. Van je passie voor IT je job maken of je IT carrière eens rebooten, bij Cyberstudios laten we je talent groeien. We stellen met jouw een uitdagend opleidingstraject op en zoeken naar de ideale job. Dit kan rechtstreeks bij één van onze partnerbedrijven, freelance of in dienst, of wil je tijdens je opleiding liever eerst op projectbasis werken als consultant bij Cyberstudios om jouw groei zo optimaal mogelijk te versnellen?

Aan de slag als Cyberprofessional? Samen versnellen we jouw carrière.

cyberstudios Studios
"

Op zoek naar een job met toekomst?

Word een Cyber Professional

Wat hebben we te bieden

fireworks

Samen investeren in je eigen toekomst

network

Persoonlijk groeitraject Howest Academy

expert

Professionele werkomgeving bij topbedrijven

idea

Jobs met toekomst

community

Toegang tot ons Innovatie en Startup Ecosysteem

money

Vast contract of freelance

"

Voor bedrijven

Je hebt nood aan tijdelijke of permanente IT versterking of je hebt nood aan specifieke IT expertise? Wij helpen je graag verder via tijdelijke project-staffing of helpen je je openstaande vacatures in te vullen.

Cyberstudios Academy

Work

-

Learn

-

Grow

-

Play

Bij Cyberstudios geloven we in jouw talent. Om dit talent in een snel veranderende wereld verder te ontwikkelen en om over de juiste ICT skills te blijven beschikken is een degelijke en permanente vorming nodig. Daarom bieden we in samenwerking met Howest, pionier in de digitale opleidingen van morgen, gepersonaliseerde opleidingstrajecten aan voor al onze Cyberprofessionals.

We brengen samen de individuele leerdoelstellingen en ontwikkelbehoeften in kaart en voorzien online en klassikale trainingen, leertrajecten op maat en omscholing via onze Cyberstudios Academy. Je behaalt er de nodige certificaten of micro-degrees en je wordt deel van de Cyberstudios community. Je krijgt toegang tot een uitgebreid netwerk van docenten, IT studenten, ondernemers en deep-tech onderzoekers.

Reeds IT Professional?

Je bent al aan de slag als IT Professional maar je geraakt niet verder? Je voelt dat je groeikansen verkleinen en je zit vast in je huidige job. Misschien wordt het tijd om aan je eigen toekomst te werken. Ontdek samen met ons wat Cyberstudios voor jouw carrière kan betekenen. Van een omscholing tot cybersecurity specialist tot het meewerken aan impact makende startups. Wij investeren graag mee in jouw toekomst.

Neem ook een kijkje naar onze Cybersecurity programma's:

CyberstartenCyberexpert

Benieuwd in al onze IT opleidingen? Ontdek ze hier.

cyberstudios Studios

Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Razendsnelle verandering en digitalisering maken dat de kennis en skills van vandaag vaak morgen alweer verouderd zijn. De kans krijgen om in uitdagende werkomgevingen te ontplooien gecombineerd met permanente training, vormen de IT professionals van morgen.

Van beginner tot expert

Een carrière (her)starten bij Cyberstudios biedt tal van opportuniteiten. Samen gaan we op zoek naar de ideale werk -en leeromgeving om zo een optimale groei te realiseren. Onze medewerkers werken typisch vier dagen per week aan een opdracht bij een klant en krijgen één dag per week opleiding - of vier weken werken, één week opleiding. Je gaat aan de slag in een uitdagende en innovatieve IT omgeving bij één van onze vele partnerbedrijven of startups en daarnaast wordt er een persoonlijk opleidingsplan voor jouw opgesteld.

"

Everybody has the right to be ambitious, and we don't need to apologize for it.